ÇOMÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinden Damla Kızılkaya, Gamze Ramazan, Gökçen Özge Kuruk, Gülsüm Can, Melisa Akpolat, Murad Mammadov, Semanur İnce, Sümeyya Şimşek; Düzce Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Topluluğu (PEMÖT) tarafından hazırlanan ‘PEYZAJ MİMARLIĞI ÖĞRENCİLERİ BULUŞUYOR’ etkinliğine katılım sağlamıştır. 3 gün süren programda ilk gün ‘Hayal Et, Dönüştür, Tasarla!’ atölyesi, ikinci gün üç oturumdan oluşan (Mesleğimde Ağlar ve Girişimcilik, Üst Ölçekten Mesleğime Doğru, Şehrim ve Mesleğim) 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü Paneli, üçüncü gün ise gezi gerçekleşmiştir.