KEPEZ MEYDAN VE ÇEVRESİ TASARIM YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Peyzaj mimarı adaylarının yaşadığı çevrenin yaşam kalitesine katkı sağlamasını ve proje önerilerinin yerel halkla paylaşılmasını sağlayan projelere verdiği destekle öne çıkan Kepez Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Mutan ve ekibi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü işbirliği ile düzenlediği “Kepez Meydan ve Çevresi Tasarım Yarışması” sonuçları açıklandı.

2016-2017 bahar yarıyılı eğitim öğretim yılında yürütücülüğü Prof. Dr. Tülay Cengiz Taşlı ve Dr. Öğretim Üyesi Melda Açmaz Özden tarafından yapılan Proje IV dersi kapsamındaki öğrenciler arasında “Kepez Meydan ve Çevresi Tasarım Yarışması” gerçekleştirilmiştir. 29 Mayıs 2017 tarihinde teslim edilen projeler,10 Haziran 2018 tarihine kadar halk oylamasına sunularak değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilere ve diğer katılımcı öğrencilere ödülleri Kepez Belediyesi tarafından yapılan törenle verilmiştir.