Peyzaj Mimarlığı, 3.Sınıf Kariyer Söyleşisi - 14 Mayıs 2024

Peyzaj Mimarlığı Bölümü 3.sınıf öğrencilerimizin 2023-2024 Bahar yarıyılında almakta olduğu derslerden Kariyer Planlama Dersi kapsamında 14 Mayıs 2024 tarihindeki “Girişimcilikte Kariyer” konulu derse eşlik etmek üzere 2013 yılı mezunlarımızdan Can Mimarlık Restorasyon Peyzaj sahibi Sn. İlkcan Karatepe Çetinkaya misafirimiz oldu.

Hem özel sektördeki deneyimlerini hem de girişimcilik serüvenini öğrencilerimiz ile paylaşan Sn. Çetinkaya, ayrıca stajyerlik süreci, sektörün stajyerlerden beklentileri ve firma olarak özellikle Üniversitemiz öğrencilerine sağladıkları staj destekleri hakkında bilgiler aktardılar.

Kıymetli mezunumuza ve meslektaşımıza katılımları, sağladıkları katkı ve destekler için teşekkür ederiz