Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'ne yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak 21 Ekim Cuma günü oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.
Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda gerçekleşen oryantasyon etkinliği Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI'nın açılış konuşması ile başladı.  Oryantasyon etkinliğine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Birim Sorumlusu Doç. Dr. Hicran ÖZLEM ILGIN ile Sosyal Sorumluluk Birim Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram, Bölüm Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Füsun ERDURAN NEMUTLU, Doç. Dr. Okan YILMAZ, Doç. Dr. Ayşe Esra CENGİZ, Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAHRAMAN ile bölüm araştırma görevlileri ve öğrencileri katılım gösterdiler. 
Doç. Dr. Hicran ÖZLEM ILGIN bölüme yeni başlayan öğrencilere Sosyal Sorumluluk Birimi’nin gerçekleştirdiği projeler ile öğrencilere yönelik imkanları hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi. Katılımlarından dolayı Doç. Dr. Hicran ÖZLEM ILGIN’ a Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Prof.Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Etkinlikte Bölüm ve Eğitim Tanıtımı yapıldı. Aynı zamanda fakültemiz kalite ve akreditasyon çalışmaları, yükseköğretimde kalite güvencesi süreçleri ve kalite elçiliği konularında da bilgilendirme yapıldı.
2022-2023 Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Programı bölüm sergisi ve ardından Terzioğlu Kampüs Turu ile sona erdi. Programa katılan ve müzik dinletisi sunan mezun öğrencimiz Murat Altınok’a, öğretim üyelerine ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.